Suntem unul din cele mai cunoscute magazine naturiste din Pitesti

Pentru ca avem preturi de producator si oferim seriozitate clientilor nostri

Paleta noastra de produse cuprinde medicamente comprimate, produse cosmetice, pentru slabit si intretinere corporala 100% naturale, ceaiuri si alte produse de origine alimentara precum fructe uscate, soia, sucuri naturale, vitamine si suplimente nutritive, siropuri, produse apicole, remedii pentru probleme sexuale dar si pentru detoxifiere si intarirea sistemului imunitar.


Alegem sa comercializam un numar mai restrans de produse pentru a putea controla calitatea acestora, fara a omite insa diversitatea.
Astfel ne dorim crestem numarul de produse si sa acoperim cat mai bine aria de nevoi ale clientilor nostri la cerintele carora suntem intotdeauna deschisi.
Astfel, puteti alege dintre cele 1500 de produse aflate in magazinul nostru, aproximativ 2-3 tipuri pentru fiecare afectiune sau problema medicala: afectiuni ale aparatului digestiv, respirator sau nervos, afectiuni oftalmologice, stomatologice, endocrine, metabolice, urinare, ORL, dermatologice, ginecologice, probleme cu greutatea, probleme sexuale si multe altele.